Mouky a zahušťovadla

Informace

Nové MOUKA Z MALANGY Zobrazit větší

MOUKA Z MALANGY

Bezlepková mouka z malangy.

Více informací

Dodání do 10 dnů

0 Kč

Přidat na seznam přání

Více informací

Bezlepková mouka z malangy má neutrální chuť a je vhodná k přípravě slaných i sladkých pokrmů, na pečení a vaření.   Malanga blanca je hlíza hojně používaná v jižní a střední Americe k přípravě sladkých i slaných pokrmů. Malanga je bohatá na vitaminy (A, C,  B6, B9,  E) a  minerální látky (Fe, Mg, Zn, P, K, Mn, Cu).

Využívá se při různých dietách a ozdravných kúrách.

Mouka z malangy je šetrně zpracovaná, aby si zachovala co nejvíce cenných látek. Mouku doporučujeme vždy tepelně upravit.

Složení: malanga (Xanthosoma sagittifolium)

Původ: Ekvádor

Recept na rychlé palačinky z malangové mouky: 1 vejce 3 lžíce mouky z malangy špetka soli 1 hrnek mléka (může být i rostlinné) 1 lžíce panely, pokud máte rádi sladší těsto kakaové máslo na smažení

Palačinky smažené na kakaovém másle budou voňavé a chutné.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Vlastnosti:

MOUKY BEZLEPKOVÉ
Bez lepku