Kakaové produkty

Informace

Nové KAKAOVÉ MÁSLO natural BIO - VE ZLOMCÍCH Zobrazit větší

KAKAOVÉ MÁSLO natural BIO - VE ZLOMCÍCH

Kakaové máslo BIO má velice jemnou čokoládovou vůni.

Více informací

Dodání do 10 dnů

392 Kč

Přidat na seznam přání

Více informací

KAKAOVÉ MÁSLO natural BIO - VE ZLOMCÍCH

Lisováním rozdrcených nepražených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. 
Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C).


Má velice jemnou čokoládovou vůni.

Kakaové máslo BIO lze použít na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v kosmetice na velmi suchou pleť a různá kožní onemocnění.

POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 st.


BALENÍ:

* 500 g 
* 1000 g