Broskve plátky sušené mrazem - lyofilizované
Mrazem sušené broskve mají vysoký obsah vlákniny, jsou zdrojem draslíku a vitamínu C. Draslík přispívá k normální činnosti nervové soustavy, svalů a k udržení normálního krevního oběhu. Vitamín C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu – ten je důležitý pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže i zubů.
Mrazem sušené broskve mají vysoký obsah vlákniny, jsou zdrojem draslíku a vitamínu C. Draslík přispívá k normální činnosti nervové soustavy, svalů a k udržení normálního krevního oběhu.
Vitamín C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu – ten je důležitý pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže i zubů. Dále přispívá k normální psychické činnosti a funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Vitamín C zvyšuje vstřebávání železa.
Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce.
Tabulka nutričních hodnot:
| 
 Nutriční hodnoty ve 100 g  | 
|
| 
 Energetická hodnota  | 
 1 465 kJ/350 kcal  | 
| 
 Bílkoviny  | 
 4,32 g  | 
| 
 Tuky  | 
 1,44 g  | 
| 
 - z toho nasycené mastné kyseliny  | 
 0 g  | 
| 
 Sacharidy  | 
 90 g  | 
| 
 - z toho vláknina  | 
 10 g  | 
| 
 - z toho cukr  | 
 60 g  | 
| 
 Sodík  | 
 0 g  | 
| 
 Draslík  | 
 912 mg (45,60 %)*  | 
| 
 Vápník  | 
 28,8 mg  | 
| 
 Železo  | 
 1,44 mg  | 
| 
 Vitamin C  | 
 31,68 mg (39,60 %)*  | 
* DDD – doporučená denní dávka pro potravinové doplňky stravy
Složení: 100% broskve – plátky mrazem sušené bez přísad a konzervačních látek.
Skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, zabraňte styku se vzdušnou vlhkostí. Pečlivě uzavírejte.
Specifické reference
| ean13 | 8595595912279 | 
|---|
Recenze
V tuto chvíli nejsou žádné zákaznické recenze.
								



