Kalabasa with metal bottom, natural, 80-120 ml

419,00 Kč

Přírodní kalabasa z plodů argentinské tykve.

Není skladem - dodání do 13 dnů
Popis

Horní část a dno obložené kovem. Kování ve spodní části činí tykev stabilnější a odolnější vůči případnému poškození. Vzhledem k tomu, že se jedná o přírodní produkt, mohou se jednotlivé nádoby mírně lišit odstínem a kapacitou.

Barva: hnědá.

Jak připravit kalabasu na použití?

Klabasa neboli tykev je v dnešní době nedílnou součástí při podávání nápoje yerba maté. Kalabasu je ovšem nutné před prvním použitím vhodně připravit jelikož nádoba stále obsahuje zbytek vysušené dužiny. Přípravě kalabasy se říká tzv. Currado (zajetí kalabasy) jinak řečené důkladné vyčištění vnitřku tykve. Návod: Kalabasu naplníme ze 3 suchým Yerba mate Zalijeme vodou o teplotě 70 až 80 stupňů až po okraj nádoby Necháme odstát po dobu 24 hodin Poté kalabasu důkladně vymyjeme pod tekoucí vodou Vydlabeme zbytky dužiny Kalabasu opět naplníme ze 3 čerstvou Yerba maté a zalijeme vodou o 80 stupních Nádobu necháme stát na dalších 24 hodin Po 24 hodinách kabalasu opět důkladně vymyjeme A je to, teď si můžete připravit váš první yerba mate.

Kapacita: 80-120 ml

Detaily produktu
GPMAF08N
Nové
Recenze(0)

Recenze

V tuto chvíli nejsou žádné zákaznické recenze.

Recenzujete “Kalabasa with metal bottom, natural, 80-120 ml”


.png .jpg .gif

Doporučené produkty

Přihlásit se

Megamenu

Porovnat0Můj seznamu přání0

Váš košík

V košíku již nejsou žádné položky