Pikantní kašmírská směs slaných pochutin. Kořeněný mung dál, cizrnové nudličky a pufovaná rýže pro mlsání nejen u televize.
Objevte výživný a chutný mung dál chilka, bohatý na bílkoviny a vlákninu. Ideální k rýži nebo jako přísada do polévek a zeleninových pokrmů. Perfektní pro vegetariány a vegany.
Černé fazole Urid jsou bohatým zdrojem vlákniny, bílkovin a minerálů. Jsou oblíbenou součástí indické kuchyně a jídel zdravého stravování či veganských pokrmů.
Loupané půlené mungo fazole pro přípravu klasických i vegetariánských a veganských pokrmů. Mung dál je bohatým zdrojem bílkovin, oloupané zrno zaručuje rychlou přípravu.
Bílá fazole Urid je oblíbencem především v jídlech indické kuchyně, především pro svůj obsah bílkovin a minerálů. Perfektní pro přípravu veganských a vegetariánských jídel a pokrmů zdravého stravování.
Půlený žlutý hrách Toor dal patří mezi oblíbené dály, především díky rychlé přípravě. Přidává se do polévek a slaných kaší. Díky velkému obsahu bílkovin je vhodnou náhražkou masa ve veganských receptech.
Loupané půlené mungo fazole pro recepty klasických i veganských pokrmů. Mung dál patří mezi bohaté zdroje bílkovin. Loupané zrno zaručuje rychlou přípravu.