Panela je ztuhlá sladká třtinová šťáva, která má bohatou škálu chutí a vůní. Používá se jako zdravější varianta slazení.
PANELA se vyrábí z cukrové třtiny a je známá též pod názvy: chancaca, piloncillo, panocha, penuche, mascobado, azúcar de turbinado, jaggery, gur, rapadura, papelillo, raspadura, empanizao.
Zlomky čokolády, které neprošly temperací, vhodné pro další zpracování nebo k přímé spotřebě.
Zlomky čokolády, které neprošly temperací, vhodné pro další zpracování nebo k přímé spotřebě.
Zlomky čokolády, které neprošly temperací, vhodné pro další zpracování nebo k přímé spotřebě.
Kakao criollo - 100% kakaová hmota, voňavá a chutná!
Kakao criollo - ručně vyrobená tabulka čokolády z kakaové hmoty odrůdy Criollo. 100% kakaová hmota včetně kakaového másla, nepražené, nealkalizované, zpracované při nízkých teplotách, aby si zachovalo co nejvíce živin.
Pralesní, divoce rostoucí, prémiové, 100% kakao. Nepražené a neloupané kakaové boby (pravá čokoláda) v té nejpůvodnější podobě odrůdy Criollo. Z Ekvádoru.
Superfood – Pokrm Bohů