Hot Madras Kari je aromatická směs koření speciálně dovezená z Madrasu a připravená k použití pro všechny autentické kari pokrmy.
Mild Madras Kari je aromatická směs koření speciálně dovezená z Madrasu a připravená k použití pro všechny autentické kari pokrmy.
Nejkvalitnější ručně sbíraná granátová jablka, sušená za přísných hygienických podmínek
Orientální směs koření. Barevná všhochuť koření s mangem, granátovým jablkem, mátou a chilli vhodná nejen do mletých mas, ale i k ochucení pražených oříšků, ovocných a zeleninových salátů.
Indické koření. Aromatická pryskyřice kořene Ferula asafoetiada, někdy se mu říká ločidlo nebo čertovo lejno. Používá se při přípravě luštěninových i zeleninových jídel i slaných specialit.
Má velice zvláštní chuť - nahrazuje při vaření cibuli a česnek. Používá se ve skutečně malém množství. Jako koření se užívá sušená šťáva z této rostliny.
Trachyspermum ammi neboli adžvain, adžvan či ajowan, nebo též ajwain. Rostlina je známa jako koptský kmín a v některých zdrojích je uváděna jako drsnoplodík moravčinovitý. Pochází z východního Středomoří, snad z Egypta, odkud se přes Blízký východ rozšířil až do Indie. Listy i plody se používají v gastronomii. Plody adžvanu bývají často zaměňovány s plody libečku.
Badyán celý (Illicium verum)
Souplodí badyáníku pravého (celé a necelé hvězdičky).
Země původu: Vietnam
Cejlonský hřebíček celý 25g (Syzygium aromaticum)
Květní kalichy s poupětem hřebíčkovce kořenného.
Země původu: Srí Lanka
Cejlonský muškátový oříšek celý 2ks (Myristica fragrans)
Země původu: Srí Lanka
Brazilský pepř růžový celý 30g (Schinus terebinthifolius)
Bobule pepřovce brazilského Schinus terebinthifolius
Země původu: Brazilie